Huidverzorging

Een moment van ultieme ontspanning en rust. Daarvoor ben je bij Be New op het juiste adres.

Of je nu voor huidverzorging of huidverbetering komt, het is voor ons de ultieme uitdaging om het mooiste resultaat uit een behandeling te halen.

Wil je een uitgebreide analyse van je huid? Ook dat is mogelijk bij Be New. Wij werken met het huidanalyse apparaat van RS Lightskin. Dit apparaat maakt 10 analyses van de huid en onderliggende huidproblemen worden hiermee op de foto gezet. Je kunt bij ons een afspraak inboeken om eerst een huidanalyse uit te laten voeren, zodat je daarna met de juiste behandelingen verder geholpen word.

Wij passen bij de verzorgende behandelingen professionele producten toe van Yellow Rose. Yellow Rose is een compleet natuurlijke lijn, die is gebaseerd op de wetenschap en nieuwste technologie├źn van de huidverzorging.

Bij huidverbeterende behandelingen passen wij producten toe van Medik8. Dit is een 100% vegan huidverbeteringsmerk, hun missie is dan ook iedereen een prachtige huid voor het leven geven!

Bij Be New ben je ook in juiste handen om pigmentvlekken, steelwratjes, rosacea etc. aan te pakken. Hiervoor zijn wij gespecialiseerd in het coaguleren. Bij een coagulatie behandeling kunnen wij doormiddel van toevoer van stroom en een kleine naald de plek verwijderen.

Lichttherapie is de nieuwste ontwikkeling in de wetenschap van huidverbetering. Ledlicht stralen kunnen tot wel 5mm in de huid komen, waardoor de huid diep van binnen word verbeterd. Het is een masker met wel 495 led lichtjes die je op krijgt, waardoor dit eventueel voor een meerprijs toegevoegd kan worden bij elke behandeling.

Afspraak maken?