Nagelstyling

Al sinds jongs af aan is het de passie van Alysha om nagels om te toveren tot ware plaatjes, handen zijn toch een mooie blikvanger!

 

Door een mooie groei te mogen bereiken heeft Alysha nu een prachtig pand met meerdere medewerkers in dienst die stuk voor stuk hun eigen kwaliteiten bezitten.

Er zijn door de jaren heen vele trainingen gevolgd om tot de nagelspecialist uit te groeien die we nu zijn.
Zowel bij groothandels als bij wereldwijde nagelopleiders, die ons tot het next level hebben gebracht.
Onze specialiteit is ook wel pietje precies willen zijn, en de tijd en aandacht schenken in de nagel zodat je met een prachtig plaatje de deur uit gaat.

Wij bieden versteviging aan met rubberbase, dit is een flexibele versteviging die op de eigen nagel word geplaatst. Hiermee kan de vrije rand van de nagel groeien zonder te breken of splijten. Let op, hiermee kan géén verlenging gemaakt worden.

Ook bieden wij versteviging aan met acrygel, dit is een revolutionaire techniek in de nagelbranche. Wij hebben ons zodanig gespecialiseerd met acrygel dat wij hiermee de perfecte nagel kunnen bouwen.
Acrygel is sterk, zo licht als een veertje en heeft géén chemische reactie, waardoor de eigen nagels gezond blijven.
Hiermee is een verlenging mogelijk in elk gewenste vorm.
Door het zorgvuldig bijhouden van nieuwe technieken zijn wij ook in het opbouwen van de mooiste vormen gespecialiseerd, of u nou ballerina, coffin of almond stijl wilt.

Geen idee wat voor kleur je vandaag moet kiezen? Met een ruime keuze van over de honderd kleuren gelpolish zit er zeker weten een kleur tussen die bij jouw wensen past!

Ook is er bij ons een ruim assortiment aan design nagels in te boeken.
Voor nail art hebben wij meerdere trainingen gevolgd zodat er een speciaal design gemaakt kan worden.
Zelf zijn wij gek op diamanten, en wat is nou mooier dan dat te verwerken in de nagel? Bij Be New worden alleen de beste kristallen gebruikt van Swarovski.

nagelstyling
nagelstyling

Afspraak maken?