Advies nodig?

Ben je opzoek naar professioneel advies voor de huid dan ben je bij ons aan het juiste adres.  Je kunt ervoor kiezen om bij ons in de salon in Maarssen een intake te plannen, hier zullen wij samen jouw wensen bespreken. Wij maken hierbij gebruik van een huidanalyse apparaat en zullen een intakeformulier invullen waarin we de wensen ook zullen noteren. Besluit jij hiervan gebruik te maken en een product of een behandeling in te plannen dan mag jij het bedrag van de intake hieraan besteden, zo betaal je dus niks voor de persoonlijke intake.

Huidanalyse met de RS LightSkin

De RS LightSkin is een huidanalyse apparaat waarmee wij een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse kunnen uitvoeren in slechts 20 seconden.

De gebruiksvriendelijke RS Lightskin analyseert de verschillende en dieperliggende huidlagen en brengt deze gedetailleerd in beeld.

De hoge resolutie superzoom 15 megapixel camera maakt foto’s van de huid met 3 soorten belichting. De foto’s worden vervolgens volledig geanalyseerd waarna de resultaten in duidelijke grafieken en heldere foto’s worden getoond.

Uit deze foto’s kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen worden geanalyseerd. Zo is het mogelijk om een meting en beoordeling te maken van:

  • Fijne en grove poriën
  • Algemene vlekken en plekjes
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Huidtextuur verbetering
  • UV Porfyrine meting
  • UV Pigmentatie meting
  • UV Vochtmeting
  • Gevoelige gebieden in het gelaat
  • Hyperpigmentatie meting
  • Zonneschade meting

Meetresultaten worden direct geanalyseerd en omgezet in heldere foto’s en grafieken. Deze maken het mogelijk om je huidconditie met beeld te kunnen laten zien.

De klantgegevens en foto’s worden (na akkoord) bewaard en na enkele maanden kunnen we de analyse herhalen zodat we kunnen bijhouden hoe de huidverbetering is van jouw huid en of de (thuis)behandeling aangepast moet worden.

De klantgegevens en foto’s worden (na akkoord) bewaard en na enkele maanden kunnen we de analyse herhalen zodat we kunnen bijhouden hoe de huidverbetering is van jouw huid en of de (thuis)behandeling aangepast moet worden.

Online Intake

Via onderstaand formulier kun je een online intake aanvragen bij ons. Stuur aan het eind foto’s van de voorkant en zijkanten van je gezicht mee zodat wij een super goede analyse kunnen maken. Je zult binnen 28 uur persoonlijk advies van ons krijgen.


Maak hier een afspraak

Maak een afspraak voor een verfrissende ervaring die je stralend achterlaat. Laat ons je verwennen met onze deskundige behandelingen en persoonlijke aandacht.