Inkless Stretchmark Therapy Treatment

Striae laten verdwijnen was nog nooit zo makkelijk!

Wij zijn bij Be New vastberaden om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

En zijn daarom ook verheugd om te mogen mededelen dat wij als eerste van Utrecht een nieuwe techniek hebben die deze geweldige behandeling aanbieden. Het is dan ook de enige behandeling die striae effectief vermindert en vaak zelfs laat verdwijnen.

Wat houdt de Inkless Stretch Mark Therapy treatment in?

De Inkless stretch mark therapy behandeling impliceert het herhaaldelijk prikken van de huid met kleine naaldjes, wat de huidregeneratie stimuleert door het op gang brengen van het wondgenezingsproces. Dit vormt de meest precieze en intense behandelmethode voor striae. Zodra de beschermende barrière van de opperhuid en dermis beschadigd is door de naalden, start onmiddellijk het wondgenezingsproces. De sleutel tot het vormen van nieuw, gezond collageen ligt in het minimaliseren van ontstekingen, omdat langdurige ontsteking de vorming van chaotisch collageen bevordert, wat resulteert in littekenweefsel.

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om striemen en littekens weg te krijgen voor iedereen vanaf 18 jaar.

De prijs van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. Dit duiden wij uit in zones. Van tevoren zorgen wij altijd voor een duidelijke prijsindicatie. 

 

Maak hier een afspraak

Maak een afspraak voor een verfrissende ervaring die je stralend achterlaat. Laat ons je verwennen met onze deskundige behandelingen en persoonlijke aandacht.