Huidverbetering

Sta jij s’ochtends voor de spiegel al je oneffenheden weg te werken met make-up?

Of ben je onzeker over jouw rimpels? Dit is niet nodig! Door ons gespecialiseerd team wordt de juiste huidverbeterende behandeling toegepast middels een uitgebreid intake gesprek. Wij leggen graag ons twee meest geboekte behandelingen wat uitgebreider uit:

The Power Facial

Wat is het precies?

De oorsprong van the power facial stamt af van traditionele Chinese geneeskunde, waar stenen werden gebruikt om symptomen van ziekte te verlichten. In combinatie met koude stenen en diepe massage technieken word de zuurstofstroom gestimuleerd en het collageen in de huid aangewakkerd.

 • The power facial is de perfecte diepe massagetechniek als je gezichts- en schouderspieren gespannen of gestresst zijn.
 • Masseren en de natuurlijke kou van de rozenkwartssteen, verbetert de bloedcirculatie die lymfedrainage (de verwijdering van toxines) en zuurstofstroom stimuleert.
 • The power facial verlicht wallen en onder-oog zakken en vermindert donkere kringen door het stimuleren van lymfedrainage. Koffie kan hier niet tegenop!
 • The power facial stimuleert de collageenproductie door de diepere laag van je huid te masseren en nieuw collageen aan te maken. Dit zal direct fijne lijntjes doen verminderen.
 • The power facial zal ook een verschil maken voor de textuur, toon en helderheid van het gelaat, waardoor je huid die gewenste natuurlijke gloed krijgt.


Voordelen

 • Diepe gezichtsmassage
 • Depuff en verlicht spanning in het gezicht
 • Stimuleert de bloedcirculatie
 • Activeert de stofwisseling
 • Stimuleert de collageenproductie
 • Fijne lijntjes verminderen
 • Geeft direct een natuurlijke gloed

Voor een optimaal resultaat raden we aan the power facial 2 keer in de maand uit te voeren. Of natuurlijk de dag van een feestje of een fancy diner.

Na the power facial zal het weefsel soepeler aanvoelen en verklevingen zullen aanzienlijk vermindert zijn. De structuur van de huid zal er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Onderzoekers van de Northwestern University in Illinois hebben een onderzoek gedaan naar wat het trainen van de gezichtsspieren doet. Zij kunnen inmiddels aantonen dat door de spieren in je gezicht te trainen, het mogelijk is om er jonger uit te zien. Mensen hebben dit soort gezichtsoefeningen -ofwel gezichtsyoga- jarenlang gedaan, maar dit is de eerste studie die is gedaan om te kijken of het daadwerkelijk werkt.

“Nu is er enig bewijs dat gezichtsoefeningen het uiterlijk van het gezicht kunnen verbeteren en sommige zichtbare tekenen van veroudering kunnen verminderen,” zegt Murad Alam, hoofdauteur en dermatoloog van de Northwestern University tegen Science Alert. “De oefeningen vergroten en versterken de gezichtsspieren, zodat het gezicht steviger en strakker wordt en er jonger uitziet.”

Kortom als je dat droomhuidje wilt, wacht dan niet langer en boek nu je afspraak!

Bindweefselmassage

Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de stenen van een huis. Het ondersteunt organen, gewrichten en spieren door heel ons lichaam.

Een bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huidconditie wordt verbeterd. De doorbloeding wordt op gang gezet en activeert de stofwisseling.
Er wordt vooral gewerkt op de middelste huidlaag. Het is een diepe massage wat soms minder aangenaam kan voelen. We zorgen met de bindweefselmassage ervoor dat de bindweefselcellen (fibroblasten) weer aan het werk gaan en daardoor stimuleren we de aanmaak van elastine en collageen.

Vooral geschikt voor: huidveroudering, fijne lijntjes, verslapte huid, preventie huidveroudering, vochtophopingen en littekens.

Microneedling

Heb jij last van rimpeltjes, huidveroudering, littekentjes, pigmentvlekken, rosacea of grove poriën en wil je daar graag vanaf? Dan is micro needling waarschijnlijk een goede oplossing voor jou! Deze huidverbeterende techniek geeft prachtige resultaten en je huid wordt hiermee blijvend vernieuwd.

Micro needling is een behandeling, waarbij we met behulp van speciale steriele naaldjes onder hoge snelheid kleine gaatjes in je huid maken. Deze gaatjes zijn met het oog niet of nauwelijks zichtbaar. Op die manier ontstaan er kleine verticale kanaaltjes, waardoor speciale (meso)voedingsstoffen extra goed en diep in je huid worden opgenomen. Ook wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine hierdoor gestimuleerd. Je huid wordt voller, gladder en strakker. Oneffenheden verminderen en zullen soms zelfs helemaal verdwijnen.

Afspraak maken?