Huidverbetering

Sta jij s’ochtends voor de spiegel al je oneffenheden weg te werken met make-up?

Of ben je onzeker over jouw rimpels? Dit is niet nodig! Door ons gespecialiseerd team wordt de juiste huidverbeterende behandeling toegepast middels een uitgebreid intake gesprek. Wij leggen graag ons twee meest geboekte behandelingen wat uitgebreider uit:

Bindweefselmassage

Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de stenen van een huis. Het ondersteunt organen, gewrichten en spieren door heel ons lichaam.

Een bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huidconditie wordt verbeterd. De doorbloeding wordt op gang gezet en activeert de stofwisseling.
Er wordt vooral gewerkt op de middelste huidlaag. Het is een diepe massage wat soms minder aangenaam kan voelen. We zorgen met de bindweefselmassage ervoor dat de bindweefselcellen (fibroblasten) weer aan het werk gaan en daardoor stimuleren we de aanmaak van elastine en collageen.

Vooral geschikt voor: huidveroudering, fijne lijntjes, verslapte huid, preventie huidveroudering, vochtophopingen en littekens.

Microneedling

Heb jij last van rimpeltjes, huidveroudering, littekentjes, pigmentvlekken, rosacea of grove poriën en wil je daar graag vanaf? Dan is micro needling waarschijnlijk een goede oplossing voor jou! Deze huidverbeterende techniek geeft prachtige resultaten en je huid wordt hiermee blijvend vernieuwd.

Micro needling is een behandeling, waarbij we met behulp van speciale steriele naaldjes onder hoge snelheid kleine gaatjes in je huid maken. Deze gaatjes zijn met het oog niet of nauwelijks zichtbaar. Op die manier ontstaan er kleine verticale kanaaltjes, waardoor speciale (meso)voedingsstoffen extra goed en diep in je huid worden opgenomen. Ook wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine hierdoor gestimuleerd. Je huid wordt voller, gladder en strakker. Oneffenheden verminderen en zullen soms zelfs helemaal verdwijnen.

Afspraak maken?