Wenkbrauwstyling

Vanaf jongs af aan zit het modelleren van wenkbrauwen al in Alysha’s vingers.

Door een stage te volgen bij een Amerikaans bedrijf dat de beste wenkbrauwspecialisten heeft, zat Alysha hier op de juiste plek. Er viel heel veel te leren en uiteindelijk werd er een baan aangeboden. Na jarenlang met plezier als wenkbrauwspecialist te hebben gewerkt bij een bedrijf, wilde Alysha de uitdaging aangaan om haar eigen bedrijf te starten onder de naam Be New.

Nu word er door Alysha naast Be New op beautybeurzen wenkbrauwadvies en demonstraties gegeven aan honderden startende schoonheidsspecialisten.

In 2019 heeft Alysha meegedaan op master niveau aan een Benelux wenkbrauwcontest en hiermee heeft ze een mooie 2e plek weten te bemachtigen. En in 2022 een 2e internationale plek!

Er zijn meerdere wenkbrauwtrainingen en masterclasses gevolgd om ons te specialiseren en tot op het level te zitten waar we nu zijn. Ons streven is om trainingen en masterclasses te blijven volgen zodat we altijd op de hoogte blijven van de nieuwste technieken.

De vorm van de wenkbrauw wordt aan de hand van jouw natuurlijke wenkbrauw bepaald d.m.v. een passer, kompas en een potlood. De kleur wordt op basis van je eigen wensen uitgekozen waarbij wij ons advies ook geven.

Wij kijken naar de juiste kleur voor jouw wenkbrauwen, wij hebben meerdere soorten verf en vele kleuren die we los gebruiken en ook kunnen mengen voor de juiste kleurkeuze.

Zo kan er gekozen worden voor de normale verf, hiervoor gebruiken wij een verf die word gemengd met oxidant, dit blijf ongeveer 6 weken op de haren zitten. Ook kan er gekozen worden voor henna. Henna is een natuurlijk product dat word aangemengd met rozenwater. Henna blijft +- 10 dagen op de huid zitten en zo’n 6 weken op de haren.
Wij kijken naar ieders gezichtsvorm, hiermee kunnen we de juiste vorm wenkbrauw bepalen. De wenkbrauwen worden geshaped, dit betekend dat we de haren zullen trimmen, overtollig haar rondom de vorm waxen en om de finishing touch te geven nog na-epileren.

Wenkbrauwen kunnen het gezicht zo mooi laten spreken, maar niet altijd word het mooiste eruit gehaald. Dit is juist onze passie. Vraag ons voor deskundig advies of kom langs in onze salon, je bent bij ons aan het juiste adres  door onze jarenlange ervaring en kundigheid.

Maak hier een afspraak

Maak een afspraak voor een verfrissende ervaring die je stralend achterlaat. Laat ons je verwennen met onze deskundige behandelingen en persoonlijke aandacht.